Strumpfle

     

Ingrediente

2 bucatele piept de curcan ( portia de carne pentru 2 zile)

1 cartof mediu spre mic

1/2 ceapa mica

1 morcov

2 linguri faina ovaz

cateva frunze de patrunjel

Mod de preparare

Carnea se spala foarte bine.

Legumele se decojesc si se spala.

Carnea, cartoful, morcovul si ceapa se pun la steamer ( aparat de gatit la abur) circa 20 minute.

Se paseaza ingrediente, se adauga frunzele de patrunjel, faina de ovaz.

Eu am format patru chiftele mai marisoare. ( 2 per portie)

Se coc la 180° C pentru 40-50 minute.

Pofta buna!

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee…

PASTRARE: Pot fi congelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *