Pui cu praz

     

Ingrediente

1 fir praz

1/4 piept de pui de tara

1 morcov

1 cartof mijlociu

1 fir de patrunjel

1/2 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Ingredientele se spala bine.

Intr-o craticioara se inabuse prazul cu ulei si un pic de apa pana devine moale.

Se adauga cubuletele de carne si legume, patrunjelul si apa pana ce acopera ingredientele.

Cand incepe sa fiarba, se da focul mai incet, si se lasa sa fiarba inabusit 30-40 minute.

Se paseaza cu furculita.

Se poate adauga smantana.

Pofta buna!

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee…

PASTRARE: Poate fi congelat; se poate pastra 24 ore in frigider

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *