Prajitura cu banane

    

Ingrediente                

1 lingura zahar brun ( optional, mai bine fara)

1 / 2 ceasca de ulei

2 galbenusuri de oua

2 banane pasate

1 3 / 4 cani faina de ovaz

2 lingurite praf de copt

1 / 2 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

Se adauga ingredientele intr-un bol si se amesteca pana la omogenizare.

Se toarna intr-o tava unsa sau acoperita cu folie de copt.

Se coace la  175 ° C  pentru aproximativ 1 ora.

Se raceste, se scoate din tava si se taie in bastoane/patratele.

Se pastreaza intr-un recipient bine acoperit.

Pofta buna!

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee…

PASTRARE: Poate fi congelat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *