Piept de porumbel portocaliu

    

Ingrediente

1/2 piept de porumbel

1 morcov

1/3 dovlecel

( cantitatea de morcov sa fie mai mare decat dovlecelul)

Mod de preparare

Se spala bine legumele si carnea.

Toate ingredientele se prepara la steamer ( aparat de gatit la aburi)

Se paseaza.

Pofta buna!

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee…

PASTRARE: Poate fi congelat; se poate pastra 24 ore in frigider

Carnea de porumbel este o carne cu calitati organoleptice specifice, net diferite de calitatile organoleptice ale carnii de pui,  o carne apreciata din cele mai vechi timpuri, recomandata mai ales copiilor si persoanelor in convalescenta, in special datorita continutului crescut de fier cat si datorita digestibilitatii ridicate. Din punct de vedere caloric se exprima printr-un continut de 1% carbohidrati, 30% grasimi si 69% proteine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *