Ciupercute verzi

       

Ingrediente

1 mana de spanac

cateva pastai de fasole verde

1 morcov

1/2 avocado

50 g unt fara sare

1/2 lingurita de bicarbonat

1 aripa porumbel

1 galbenus ou

faina de ovaz

Mod de preparare

Ingredientele se spala bine.

Morcovul si avocado se dau prin razatoare.

Carnea, fasolea si spanacul se lasa la steamer (aparat de gatit la abur), petru 20 respectiv 5 minute.

Se paseaza.

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se adauga faina, pana se formeaza o coca manevrabila care nu se lipeste de maini.

Se taie in forma de ciuperca.

Din compozitie au iesit 48 de ciupercute.

Se lasa la cuptor aproximativ 20-30 minute la 200 ° C.

Pofta buna!

Parerea specialistului:

E foarte bun, dar nu prea imi este foame…

PASTRARE: Pot fi congelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *