Diana/ March 29, 2012/ Finger Food, Retete/ 0 comments

   

Ingrediente

1 banana

1 mar

1 lingurita scortisoara

3 linguri mei

1 galbenus

Mod de preparare

Dupa ce se spala marul, se da prin razatoare.

Banana se paseaza, se amesteca cu marul ras si scortisoara.

Meiul se pune la fiert cu apa, pana devine de consistenta pasatului de mamaliga.

Se amesteca cu fructele si galbenusul batut.

Compozitia se pune in forme de briose.

Se lasa la cuptor aproximativ 30 minute la 200 ° C.

Multumiri Mihaelei si lui Vladut pentru aceasta reteta!

Pofta buna!

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee…

PASTRARE: Se serveste imediat

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*