Diana/ December 20, 2011/ Finger Food, Retete/ 0 comments

Ingrediente                                     

un cartof dulce mediu

Mod de preprare

Cuptorul trebuie incins la 200 ° C.

Cartoful se spala bine si se curata de coaja.

Se taie in bucati care pot fi manuite de copil. Eu prefer sa le tai fasii.

Intr-un bol se pune ulei de masline cu scortisoara sau ghimbir sau amandoua.

Bucatile de cartof se scufunda in bolul cu ulei.

Bucatile astfel obtinute se pun pe o foaie de copt in tava si se dau la cuptor pentru 30-45 minute.

Pofta buna!

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee…

PASTRARE: Pot fi congelati, dar cel mai bine este sa fie consumati imediat ce au fost preparati

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*