Diana/ August 12, 2012/ Finger Food, Retete/ 0 comments

      

Ingrediente

300 g faina bio de orez

50 g susan

50 g unt

150 g iaurt gras ( eu am avut unul de 7%)

300 ml apa

1/2 lingurita sare de mare

Mod de preparare

Cuptorul se incinge la 180° C.

Faina se amesteca bine cu apa si iaurtul.

Se adauga untul, topit la temperatura camerei si se omogenizeaza foarte bine.

La final se adauga susanul si sarea si se amesteca.

Cu lingura se pun in tava, tapetata cu hartie de copt; se aplatizeaza cat se poate.

I-am lasat la cuptor 20 minute.

Pofta buna!

Parerea specialistului:

E foarte bun, dar nu prea imi este foame…

PASTRARE: Poate fi congelat

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*