Biscuiti cu scortisoara



           





Ingrediente    

1 galbenus de ou batut

3 linguri sirop de artar sau melasa (optional)

1 1 / 2 linguri de ulei

1 / 4 ceasca lapte (facut din lapte formula)

1 lingura de fulgi de ovaz nepreparate

1 cana de faina de ovaz



Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca laptele, uleiul, galbenusul si siropul de artar. Se adauga faina de ovaz si fulgii.

Se amesteca bine. Aluatul va fi rigid.

Se taie in fasii sau in forma dorita.

Coaceti la 175 ° C  timp de 15 minute pe foaia de copt neunsa.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

E foarte bun, dar nu prea imi este foame...

 

 

 

PASTRARE: Pot fi congelati

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici