Prajitura cu banane



          





Ingrediente                


1 lingura zahar brun ( optional, mai bine fara)

1 / 2 ceasca de ulei

2 galbenusuri de oua

2 banane pasate

1 3 / 4 cani faina de ovaz

2 lingurite praf de copt

1 / 2 lingurita bicarbonat de sodiu

 

Mod de preparare

Se adauga ingredientele intr-un bol si se amesteca pana la omogenizare.

Se toarna intr-o tava unsa sau acoperita cu folie de copt.

Se coace la  175 ° C  pentru aproximativ 1 ora.

Se raceste, se scoate din tava si se taie in bastoane/patratele.

Se pastreaza intr-un recipient bine acoperit.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee...

 

 

 

PASTRARE: Poate fi congelat

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici