Paine de mei



          






Ingrediente

1 cana fulgi de mei

3/4 cana faina de ovaz

1 galbenus ou

3 linguri ulei

1 ceasca iaurt

4 linguri bicardonat

 

Mod de preparare

Meiul se lasa la inmuiat in apa. ( Eu l-am tinut o ora, cu cat mai mult cu atat mai bine)

Meiul si faina de ovaz se pun intr-un vas.

Se adauga bicarbonatul si se amesteca.

Se adauga galbenusul, uleiul si iaurtul si se omogenizeaza.

Cuptorul se preincalzeste la 200 C.

Se lasa la cuptor pentru 20 minute.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

E foarte bun, dar nu prea imi este foame....

 

 

 

PASTRARE: Poate fi congelat.

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici