Biscuiti in poale



          






Ingrediente

2 cesti faina de ovaz

1 ceasca faina de secara

100 g unt fara sare

3 linguri ulei de masline

1 mar

1 praf de sare

3 linguri bicarbonat de sodiu

 

Mod de preparare

Marul se da prin razatoare, dupa ce in prealabil a fost spalat.

Se ia bebelul in brate si se tine pe sold.

Faina se pune intr-un bol.

Se adauga sarea, marul ras si bicarbonatul.

Castronul se tine departe de mainile micului bucatar.

Se schimba soldul.

In amestec se adauga untul si uleiul si se mesteca cu mana libera. Nu trebuie insistat cu framantatul.

Cand coca s-a legat, se lasa copilul sa incerce aluatul, punandu-l pe masa si lasandu-l sa atinga coca.

Se ia bebelul in brate, iar cu mana libera se rupe din aluat, se formeaza bile, de marimea unei mingi de ping-pong, se pun in tava, acoperita cu foaie de copt.

In tava, se aplatizeaza un pic bilele si se pudreaza cu scortisoara.

Se pune micul bucatar in scaun, se preincalzeste cuptorul la 220.

Se lasa in cuptor 10-15 minute.

 

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee...

 

 

 

PASTRARE: Pot fi congelati

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Comentarii  

 
0 #2 ciufy 22-01-2012 14:12
Daaa, chiar sunt foarte reusiti biscutii. Amandoua am facut treaba buna :))
Citat
 
 
0 #1 Elena 21-01-2012 19:35
Ce tareee!!!! ai ajutor la bucatarit :)))pun pariu ca au iesit ce mai uni biscu :)
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici