Perisoare ovazite



   






Ingrediente

maruntaiele de la pui de tara( ficat, inima, pipota)

1 ceapa

1/2 morcov

o mana de patrunjel verde

3 linguri faina de ovaz

 

Mod de preparare

Carnea si legumene se toaca, dupa ce au fost spalate.

Se adauga faina.

Se formeaza bilute in palmele umezite cu apa.

Se pun in apa clocotita si se lasa 45 minute.

 

Reteta inspirata din meniul Nataliei:

Meniu diversificare - 10 luni

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee...

 

 

 

PASTRARE: Poate fi congelat; se poate pastra 24 ore in frigider

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici