Ghiveci bebelicesc



          






Ingrediente

1 morcov

cateva pastai fasole verde

3 catei usturoi

1/4 gulie

1/3 cartof dulce

2 flori conopida

1/2 dovlecel zucchini

rozmarin proaspat

patrunjel verde

1 lingura ulei masline

 

Mod de preparare

Legumele se spala bine.

Se taie in bucati.

Se pun intr-un vas yena.

Se acopera cu apa trei sferturi.

Se adauga uleiul.

Cuptorul se preincalzeste la 200° C.

Se lasa la cuptor pentru 45 minute.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee...

 

 

 

PASTRARE: Poate fi congelat; se poate pastra 24 ore in frigider

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici