Vita cu dovlecei si ardei rosu



            






Ingrediente

1 cartof mediu

1/2 dovlecel

1/2 ardei rosu

1 bucatica carne de vita

 

Mod de preparare

Se pune un pic de apa la fiert, iar atunci cand aceasta clocoteste se adauga carnea de vita si legumele.

Se lasa sa fiarba inabusit, 20-30 minute, cu capac, pana cand carnea este bine patrunsa, iar legumele s-au inmuiat.

Se paseaza/ se maruntesc, adaugand din apa in care au fiert inabusit, pentru a subtia amestecul, daca este necesar.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

E foarte bun, dar nu prea imi este foame...

 

 

 

PASTRARE: Poate fi congelat; se poate pastra 24 ore in frigider

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici