Pui cu praz



            





Ingrediente

1 fir praz

1/4 piept de pui de tara

1 morcov

1 cartof mijlociu

1 fir de patrunjel

1/2 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare

Ingredientele se spala bine.

Intr-o craticioara se inabuse prazul cu ulei si un pic de apa pana devine moale.

Se adauga cubuletele de carne si legume, patrunjelul si apa pana ce acopera ingredientele.

Cand incepe sa fiarba, se da focul mai incet, si se lasa sa fiarba inabusit 30-40 minute.

Se paseaza cu furculita.

Se poate adauga smantana.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee...

 

 

 

PASTRARE: Poate fi congelat; se poate pastra 24 ore in frigider

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici