Ciupercute verzi



              





Ingrediente

1 mana de spanac

cateva pastai de fasole verde

1 morcov

1/2 avocado

50 g unt fara sare

1/2 lingurita de bicarbonat

1 aripa porumbel

1 galbenus ou

faina de ovaz

 

Mod de preparare

Ingredientele se spala bine.

Morcovul si avocado se dau prin razatoare.

Carnea, fasolea si spanacul se lasa la steamer (aparat de gatit la abur), petru 20 respectiv 5 minute.

Se paseaza.

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se adauga faina, pana se formeaza o coca manevrabila care nu se lipeste de maini.

Se taie in forma de ciuperca.

Din compozitie au iesit 48 de ciupercute.

Se lasa la cuptor aproximativ 20-30 minute la 200 ° C.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

E foarte bun, dar nu prea imi este foame...

 

 

 

PASTRARE: Pot fi congelate

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici