Deliciu oltenesc



          





Ingrediente

1/2 bucata praz

1 cartof mediu spre mic

1 bucatica carne de vitel

cateva pastai de fasole galbena

1/4 zucchini

 

Mod de preparare

Ingredientele se spala bine.

Se lasa putin la steamer (aparat de gatit la abur), carnea 20 min, legumele 10 minute.

Se paseaza.

Prazul se taie in bucati de lungimea unui deget.

Se scot tubulete.

Se umplu cu amestecul pasat.

Se lasa 15 minute la steamer.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

O nuuuu, iar mancaaareee?!?! Nu prea vreau...

 

 

 

PASTRARE: Poate fi congelat; se poate pastra 24 ore in frigider

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici