Strumpfle

 



            




Ingrediente

2 bucatele piept de curcan ( portia de carne pentru 2 zile)

1 cartof mediu spre mic

1/2 ceapa mica

1 morcov

2 linguri faina ovaz

cateva frunze de patrunjel

 

Mod de preparare

Carnea se spala foarte bine.

Legumele se decojesc si se spala.

Carnea, cartoful, morcovul si ceapa se pun la steamer ( aparat de gatit la abur) circa 20 minute.

Se paseaza ingrediente, se adauga frunzele de patrunjel, faina de ovaz.

Eu am format patru chiftele mai marisoare. ( 2 per portie)

Se coc la 180° C pentru 40-50 minute.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee...

 

 

 

PASTRARE: Pot fi congelate

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici