Iaurt de casa



       






 Ingrediente

1 litru lapte 3,5% Napolact

1 pahar 200 g iaurt 4%  Napolact

 

Mod de preparare

Se incalzeste un pic laptele.

Intr-un castonel se adauga iaurtul cu un pic de lapte si se amesteca bine.

In vas, eu am folosit unul de lut, se adauga iaurtul si restul de lapte si se amesteca din nou.

Se acopera cu un prosop si se lasa intr-o incapere mai calda de seara pana dimineata.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

E foarte bun, dar nu prea imi este foame...

 

 

 

PASTRARE: Se poate pastra 72 ore in frigider

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Comentarii  

 
0 #2 dailymom 28-04-2012 20:31
Cam multicel. Eu faceam intr-o ulcica de lut. Si o cantitate mare aruncam. La inceputuri Carina nu se omora cu iaurtul si apoi am tot auzit ca laptele din comert nu prea e asa bun ( are la baza laptele praf) asa ca nu prea i-am mai facut. :)
Cantitatea rezultata cred ca e 1200 ml. Litrul ala de lapte se face iaurt, plus cele 200 g de iaurt. :)) Are toata familia de gustat :)
Citat
 
 
0 #1 Andreea 26-04-2012 09:57
Diana, cat iaurt rezulta din cantitatile din reteta?

Merci!
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici