Papanasi



             






 Ingrediente

3 linguri branza dulce

3 linguri fulgi de mei

1/2 para sau orice alt fruct

1 lingura iaurt

1 galbenus ou

 

Mod de preparare

Se pune apa la fiert.

Intr-un castonel se adauga branza, galbenusul si meiul.

Se amesteca.

Se formeaza bile.

Se adauga in apa fierta.

Eu i-am fiert aproximativ 8 minute. ( Cand sunt pusi in apa papanasii se lasa la fund, apoi se ridica la suprafata pe masura ce se fierb).

Dupa ce s-au racit se adauga iaurt si fructele pasate.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

E foarte bun, dar nu prea imi este foame...

 

 

 

PASTRARE: Se serveste imediat

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici