Pulpa taraneasca



         





Ingrediente

1 pulpa superioara gaina de tara

cateva frunze de patrunjel

1/5 dovleac placintar

un pic de ulei de masline

 

Mod de preparare

Carnea se spala foarte bine.

Se pune la steamer ( aparat de gatit la aburi) impreuna cu frunzele de patrunjel pentru 20 minute.

Dovleacul se taie in fasii se unge cu ulei si se baga la cuptor la 190° C circa 20-25 min.

Ingredientele se paseaza.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee...

 

 

 

PASTRARE: Se poate pastra 24 ore in frigider, dar cel mai bine este sa fie consumata imediat ce a fost preparata

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici