Branzica de vaci calcica



         






Ingrediente

250 ml lapte 3,5% grasime

2 tablete calciu lactic

 

Mod de preparare

Se fierbe laptele.

Se adauga calciu lactic si se amesteca continuu la foc mic pana se separa zerul.

Se separa branza prin strecurare.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee...

 

 

 

PASTRARE: Se poate pastra 24 ore in frigider

Reteta initiala era dintr-un litru de lapte si 8 tablete. Dar prefer sa fac de fiecare data proaspata. Procedeul dureaza cam 25 de minute. 

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Comentarii  

 
0 #4 ciufy 22-01-2012 18:05
Andreea am facut si eu branzica din iaurt http://www.dailymom.ro/alimentatia/retete/6-8-luni/61-branza-dulce-de-casa
Intr-adevar este mult mai buna decat cea calcica.
iti recomand reteta de papanasi :) Mi-a placut f mult. Carina nu prea avea chef de mancare asa ca eu devorat eu :))) http://www.dailymom.ro/alimentatia/retete/6-8-luni/60-papanasi
Citat
 
 
0 #3 Leahu andreea 31-12-2011 14:35
Aoleu de capra....si a mancat ca eu nu il suport.mai pune retete ne inspiram si noi.ca si eu si cumnata mea iti urmarim site-ul.va pupam si multa rabdare.
Citat
 
 
0 #2 administrator 30-12-2011 09:43
Multumesc Andreea. Si eu ii fac branzica cu lapte Bio. Ieri m-am uitat pe cutie si am vazut ca e lapte bio de capra. :)) Cu atat mai bine. Cu iaurt nu am incercat. Dar vreau sa ii fac iaurt in casa.
Citat
 
 
0 #1 Leahu Andreea 28-12-2011 15:13
Felicitari pt site!f tare.... :-)
Eu de ex branzica o fac cu lapte Bio si iaurt pt ca cea cu calciu lactic pare cretoasa.Lu Sophie ii dar o constipa...
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici