Ciocanel de pui cu cartof dulce

 



             






Ingrediente      

1 ciocanel de pui de tara

1/4 cartof dulce

1 pastarnac ( mediu)


Mod de preparare

Ingredientele se spala bine.

Carnea si pastarnacul se prepara la steamer. ( aparat de gatit la aburi)

Cartoful se coace la  200° C timp de aproximativ 30 min.

Toate ingredientele se paseaza.

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

O nuuuu, iar mancaaareee?!?! Nu prea vreau...

 

 

 

PASTRARE: Poate fi congelat; se poate pastra 24 ore in frigider

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici