Piept de porumbel portocaliu

 



             





Ingrediente

1/2 piept de porumbel

1 morcov

1/3 dovlecel

( cantitatea de morcov sa fie mai mare decat dovlecelul)

 

Mod de preparare

Se spala bine legumele si carnea.

Toate ingredientele se prepara la steamer ( aparat de gatit la aburi)

Se paseaza.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee...

 

 

 

PASTRARE: Poate fi congelat; se poate pastra 24 ore in frigider

Carnea de porumbel este o carne cu calitati organoleptice specifice, net diferite de calitatile organoleptice ale carnii de pui,  o carne apreciata din cele mai vechi timpuri, recomandata mai ales copiilor si persoanelor in convalescenta, in special datorita continutului crescut de fier cat si datorita digestibilitatii ridicate. Din punct de vedere caloric se exprima printr-un continut de 1% carbohidrati, 30% grasimi si 69% proteine.

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici