Ciorba de loboda


          







Ingrediente

 1 legatura loboda

1/4 morcov

1/2 ceapa medie

1 ceapa verde

2 linguri orez

2 cesti bors facut in casa

1 galbenus de ou

leustean

1 lingura ulei

 

Mod de preparare

Legumele se spala bine.

Ceapa se toaca marunt.

Se caleste impreuna cu morcovul,  in lingura de ulei si apa, pana se inmoaie.

Se adauga loboda, dupa ce a fost spalata in mai multe randuri.

Se adauga apa si se lasa sa fiarba.

Paralel se fierbe separat borsul.

Se adauga orezul, borsul si leusteanul si se mai lasa sa fiarba.

Inainte sa se opreasca focul se adauga galbenusul de ou, batut bine.

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

Mmmmmm, mami mai vreaaau! Mmmmm, ce bun eee...

 

 

 

PASTRARE: Se poate pastra 24 ore in frigider

Lintea este o sursa buna de proteine vegetale si fier. Vitamina C din sucul de portocala il va ajuta pe sugar sa retina fierul prezent in aceste legume.

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici