Cocos cu orez



 






 Ingrediente

2/3 cana de orez salbatic

3 cani apa

1 morcov

1 ardei rosu

1 ceapa

1 pulpa cocos de tara

o bucatica unt

1/2 cana suc de rosii

 

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu orezul si se lasa 15 minute pe foc.

Pulpa de cocos se fierbe separat 1h, fiind o carne foarte tare.

In wok se adauga untul, ardeiul taiat marunt, ceapa tocata marunt, si morcovul ras cu un pic de apa si se lasa la innabusit.

Se adauga carnea, taiata cubulete si orezul.

Se mai lasa un pic pe foc, amestecand din cand in cand.

Se paseaza si se serveste din aceeasi farfurie cu mami. :)

 

Pofta buna!

 

Parerea specialistului:

E foarte bun, dar nu prea imi este foame...

 

 

 

PASTRARE: Se poate pastra 24 ore in frigider

Pentru semnificatia culorilor din aceasta reteta citeste articolul Culorile in alimentatie

Consultati medicul pediatru inainte de inceperea diversificarii, sau introducerii unui aliment nou. Informatiile de pe acest site sunt orientative.

Comentarii  

 
+1 #1 awy 22-01-2013 21:50
si sucul de rosii il mai pui?! :-*
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner
Banner
Banner

Copyright © 2011 DailyMom.ro O colectie de articole, intamplari si retete pentru pitici